HISTORIA

AALTOMARINE VENEET

MIKSI?

Meille veneily ja kalastus ovat intohimo sekä elämäntapa Suomen Saaristossa  ja niinpä olemme luoneet oman venemalliston jossa yhdistyy kaikkein parhaimmat ominaisuudet kestävässä paketissa.

Markkinoilta ei myöskään yksinkertaisesti löytynyt venettä jonka kulkuominaisuudet sekä rakenne olisivat riittävän hyvät kovaan, ympärivuotiseen käyttöön rannikolle joten lähdimme toteuttamaan sellaisen. Ensimmäinen malli oli Aaltomarine 550 FISH johon yhdistimme em. tavoitteet onnistuneesti.

KENELLE?

Veneilijöille jotka etsivät kestävää alumiinivenettä lähes ympärivuotiseen käyttöön ja jonka saa myös tilattua omien toiveiden mukaan varusteltuna ja jonka ajo-ominaisuudet ovat aina ensiluokkaiset. 

MISTÄ?

Aaltomarine veneiden alumiinirungot tehtiin ensimmäisten veneiden osalta Suomessa. Veneiden koon ja tilauskannan kasvaessa runkotuotanto siirrettiin vuodesta 2018 alkaen Viroon, jossa alihankkijalla on 10 vuoden kokemus alumiiniveneiden rakentamisesta alihankintana.

Veneiden kokoonpano tehdään Avantin teollisuusalueella Liedossa, johon on hyvät kulkuyhteydet joka puolelta.

KENELTÄ?

Veneen on suunnitellut heittokalastuksen (SVK) kaksinkertainen Suomen mestari Touko Liimatainen yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Runkosuunnittelu tehdään yhteistyössä R2-Marinen Arttu Myllärin toteuttamana. 

Koulutus: Venealan Insinööri Touko Liimatainen, jolla on aikaisempi yli 10 vuoden kokemus venealan töistä eri valmistajilla huvi-ja työvenepuolelta sekä sertifiointityöstä uusille venemalleille.