AALTOMARINE A25

Esittely

A25:n tilavuus on omaa luokkaansa. Se tarjoaa runsaasti tilaa niin avotilassa kuin suuressa hytissäkin. Voit nauttia mukavasta ja väljästä ympäristöstä, oli matkaseurana sitten perheesi tai ystäväsi. Ja kun haluat viettää aikaa luonnon helmassa pidempään, ei hätää – lisävarusteena on saatavana myös kätevä vesi-WC ja vakiona lämmitetty makuuhytti, joten voit ottaa aikaa itsellesi ilman huolta paluusta rantaan.

Turvallisuus on etusijalla, kun olemme suunnitelleet Aaltomarine A25:tä. Vakaa runko ja huolellisesti suunnitellut yksityiskohdat takaavat rauhallisen matkanteon kaikissa olosuhteissa. Voit luottaa siihen, että veneesi pitää sinut ja matkustajasi turvassa, oli sitten kyse myrskyisestä merestä tai tyynestä järvenselästä.

A25:n kestävä alumiinirakenne varmistaa, että veneesi kestää aikaa ja olosuhteita. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen työnjälki tekevät siitä luotettavan kumppanin vuosiksi eteenpäin. Voit luottaa siihen, että A25 on investointi, joka kannattaa – se tarjoaa unohtumattomia hetkiä ja elämyksiä pitkälle tulevaisuuteen.

Isolla avotilalla ja tilavalla hytillä A25 tarjoaa monipuolisuutta, joka tekee siitä täydellisen valinnan erilaisiin aktiviteetteihin. Kalasta, nauti auringosta, rantaudu tuntemattomaan saareen tai järjestä ikimuistoinen illallinen ystäviesi kanssa – A25 on vene, joka sopeutuu tarpeisiisi.

A25 on tyylikäs, käytännöllinen, tilava, turvallinen, vakaa, monipuolinen ja ennen kaikkea luotettava. Se on investointi, joka tarjoaa sinulle hyvää vastinetta rahallesi. Älä tingi laadusta tai kokemuksesta – valitse A25 ja lähde kohti uusia seikkailuja!

Ota yhteyttä ja varaa aika henkilökohtaiseen esittelyyn ja koeajoon!

 

MAIN SPECIFICATION

Length over all, LOA: 7,7 m

Beam over all, BOA: 2,58 m

Weight: 1900-1950 kg

Engine options, single: 250-350 Hp, twin: 300-400 Hp

CE: C / 7 persons / 800 Kg

Naval architect: R2 Marine Oy